Kläd er i läder – För alla väder

Om oss

Välkommen till oss

CRESS skinnkläder är speciella. Bakom dem står ett gäng vanliga friluftsmänniskor som efter åratal av resultatlöst sökande efter snygga, bekväma och funktionella plagg tröttnat på att leta och börjat tillverka dem själva.

När vi gör våra kläder lägger vi ner hela vår själ i arbetet, för att du ska få unikt designade plagg i absolut högsta kvalitet. Kläder som håller för en aktiv livsstil samtidigt som de säger något om sin bärares identitet. Precis den sortens kläder vi själva letat efter hela livet.

Ett aktivt liv ställer höga krav på dina kläder. Från sol och värme ena dagen, till snö och bitande kyla månaden därpå. Naturen har själv gett oss ett material som varit oöverträffat i slitstyrka och mångsidighet i tiotusentals år. Skinn och läder är Moder Jords egen produktutveckling. Resultatet är ett vackert, levande material där varje skinnbit är unik. Ingen modern hi-tech textil kan mäta sig med känslan av naturens eget verk.

Men vi är inte så trångsynta att vi inte kan kombinera det bästa av två världar. I många av våra produkter samsas miljontals år av evolution med avancerad, modern teknikutveckling.

Vår bas är i Jokkmokk, men du hittar oss ofta ute på marknader runt om i landet. Så håll utkik, kanske dyker vi upp nära dig!

Vid frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig på: info@cress.se

Mvh Birgitta och Anders Granberg

X