Besök AB3C Besök oss på Facebook
Rockstjärnorna har det. Jägarna har det. Även telefonisten på det stora företaget har det. Likväl som advokater, bilplåtslagare och banktjänstemän. Genom alla samhällsklasser, yrkesgrupper, åldrar och intressen fascinerar skinn och läder. Från att ha varit en fråga om överlevnad har kläderna idag också fått ett starkt symbolvärde för sin bärare.

Vi på CRESS förstår det mycket väl. För oss är kläderna en stor del av vår identitet. Vi är själva aktiva utemänniskor och jägare och vill klä oss snyggt, funktionellt och bekvämt. När vi tittade oss omkring på utbudet insåg vi snart att enklaste sättet att få det var att tillverka kläderna själva. För CRESS är inte vilket märke som helst. Det kan handla om färgmelering eller egna detaljer, vi lägger nere hela vår själ för att du ska få unikt designade kläder i absolut högsta kvalitet ­ precis som vi själva vill ha det.

En viktig del i vår affärsfilosofi är att våra plagg ska passa alla. Lång eller kort, slank eller välväxt spelar ingen roll. Att bära ett plagg från CRESS ska inte kännas mer än behagligt. Vi har tagit till där det behövs och stramat åt där det passar. Ingenting som fladdrar eller klämmer. Våra plagg är gjorda i getskinn som är ett mjukt, smidigt, följsamt och väldigt slitstarkt skinn. Det gör inte bara kläderna ytterst behagliga, det gör också att de kommer att hålla väldigt länge. När du köper ett plagg från CRESS gör du en investering för många, många år framöver.
Till förstasidan Till förstasidan