CRESS Skinnkläder till Västgård game fair  Vi åker till Kall och Västgård Game Fair den 28-30 juli! Ni är alla varmt välkommen att besöka oss i vår monter denna helg! Vi har laddat upp med CRESS Skinnkläder, Jörnkängan och Fällkniven! Alla som handlar från oss på CRESS Skinnkläder under Västgård Game Fair får en extra present utan kostnad! Varmt välkomna in till oss eller ring/maila! Mvh CRESS Skinnkläder

Ett aktivt liv ställer höga krav på dina kläder. Från sol och värme ena dagen, till snö och bitande kyla månaden därpå. Naturen har själv gett oss ett material som varit oöverträffat i slitstyrka och mångsidighet i tiotusentals år.

Skinn och läder är Moder Jords egen produktutveckling. Resultatet är ett vackert, levande material där varje skinnbit är unik. Ingen modern hi-tech textil kan mäta sig med känslan av naturens eget verk. Men vi är inte så trångsynta att vi inte kan kombinera det bästa av två världar. I många av våra produkter samsas miljontals år av evolution med avancerad, modern teknikutveckling.

 
Besök oss på Facebook Besök AB3C