Showroom i Sundsvall VI har ett showroom i Sundsvall som vi öppnar när du kommer och vill se/prova våra kläder. Storlekar från det minsta till det största finns hemma i lager. Välkommen! Vill du beställa skickar vi gärna. Alla som handlar från oss på CRESS Skinnkläder under juii månad får en extra present utan kostnad! Varmt välkomna in till oss eller ring/maila! Mvh CRESS Skinnkläder

Ett aktivt liv ställer höga krav på dina kläder. Från sol och värme ena dagen, till snö och bitande kyla månaden därpå. Naturen har själv gett oss ett material som varit oöverträffat i slitstyrka och mångsidighet i tiotusentals år.

Skinn och läder är Moder Jords egen produktutveckling. Resultatet är ett vackert, levande material där varje skinnbit är unik. Ingen modern hi-tech textil kan mäta sig med känslan av naturens eget verk. Men vi är inte så trångsynta att vi inte kan kombinera det bästa av två världar. I många av våra produkter samsas miljontals år av evolution med avancerad, modern teknikutveckling.

 
Besök oss på Facebook Besök AB3C